'Bayern München moet 20 (!) miljoen betalen voor opvolger Hansi Flick'

'Bayern München moet 20 (!) miljoen betalen voor opvolger Hansi Flick'
Vrijdag 16 april 2021 - 13:30   I   door Redactie

Volgens de laatste geruchten gaat Hansi Flick de nieuwe bondscoach van Duitsland worden. Bayern München moet bijgevolg na afloop van het huidige seizoen een trainerswissel doorvoeren.

In eerste instantie richtte Bayern München de blik richting Engeland. Jürgen Klopp, die een moeilijk seizoen doormaakt met Liverpool, werd onmiddellijk genoemd als potentiële opvolger van Flick. Alleen zouden er twijfels zijn. Bij Bayern is niet iedereen gewonnen voor het idee om Klopp binnen te halen.

Diverse Duitse media melden nu dat Der Rekordmeister het geweer van schouder heeft veranderd. Bayern München zou zinnens zijn om Julian Nagelsmann weg te plukken bij RB Leipzig. De 33-jarige oefenmeester is dé coming man onder de toptrainers en werd al meermaals genoemd bij grote ploegen.

Leipzig speelt het keihard

Nagelsmann heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij op een dag aan het roer zou willen staan bij Bayern München. Deze zomer zou het al zover kunnen zijn. RB Leipzig wil het wel keihard spelen tijdens de onderhandelingen, zo is nu al duidelijk.

Die Roten Bullen zouden liefst 20 miljoen euro vragen voor Nagelsmann. Een enorm bedrag voor een trainer. Een bedrag dat Bayern München moet afschrikken. Het is maar de vraag of Bayern, dat altijd als een goede huisvader met zijn centen omgaat, zoveel geld wil neertellen voor de opvolger van Flick.

TAGS  I  RB Leipzig  I  Liverpool  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024