AA Gent, Genk én Club Brugge strijden om Belgische belofte-international

AA Gent, Genk én Club Brugge strijden om Belgische belofte-international
Donderdag 15 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Het seizoen in de Jupiler Pro League nadert stilaan zijn ontknoping. Dat maakt ook dat de geruchtenmolen steeds meer op volle toeren begint te draaien. Onze Belgische topclubs verkennen de transfermarkt steeds, dat is wel duidelijk.

Volgens betrouwbare bronnen azen enkele topteams uit de Jupiler Pro League op Mike Trésor Ndayishimiye. De 21-jarige Belgische belofte-international is titularis bij Willem II en doet het al sinds vorig seizoen goed in de Eredivisie. Wellicht leveren zijn goede prestaties Ndayishimiye in de zomer een mooie transfer op.

AA Gent voert de forcing in het dossier. Dat is geen verrassing, want ook tijdens de voorbije mercato's staken De Buffalo's reeds al hun licht op bij Ndayishimiye. Trainer Hein Vanhaezebrouck is fan van de Burundese Belg - zo'n type zou hij bij Gent wel kunnen gebruiken.

7 miljoen?

Er liggen wel kapers op de kust. Ook Club Brugge, KRC Genk en enkele buitenlandse teams volgen Ndayishimiye al een tijdje. Zij overwegen om in de zomer actie te ondernemen. Zo is de gewezen jeugdspeler van Anderlecht plots wel érg hot op de transfermarkt.

De marktwaarde van de Ndayishimiye bedraagt 2,8 miljoen euro. In het verleden plakte Willem II al eens een transfersom van zo'n 7 miljoen op het hoofd van zijn aanvallende middenvelder. Een stevig bedrag, dat wel. Maar het schrikt AA Gent, Genk en Club niet meteen af, zo valt ook te horen.

Poll: Bij welke ploeg zou jij Ndayishimiye liefst zien spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Willem II  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024