Bruun Larsen verbaast Europa opnieuw: "Onmogelijk dezelfde speler" (VIDEO)

Bruun Larsen verbaast Europa opnieuw:
Woensdag 31 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Waarom kunnen ze op een ander wel wat ze bij Anderlecht niét kunnen? Het is een veelgestelde vraag van de paars-witte supporters over hun spelers die in het Lotto Park falen. En daar komt nu nog één bij.

Want Bruun Larsen blijft met Jong Denemarken maar schitteren op het EK U21. De aanvallende middenvelder, die door Anderlecht tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Hofffenheim, was in de 3-0 tegen Rusland goed voor een geweldige openingstreffer. 

Zo loodste hij de Deense beloften na eerder al een schitterende assist in de wedstrijd tegen Frankrijk naar een negen op negen en een plaats in de kwartfinales. Op sociale media wordt hij dan ook bewierookt. "Dit kan fysiek onmogelijk dezelfde speler zijn", klonk het onder meer.

Niet alleen de paars-witte fans kunnen niet geloven hoe goed hij presteert, maar evenzeer de supporters van de clubs waar hij voorheen speelde. Zoals uiteraard Hoffenheim, maar ook Borussia Dortmund en Stuttgart. Feit is dat Bruun Larsen het potentieel van zijn onmiskenbare talent bij geen enkele van die clubs ten volle kon benutten. En nu dus wel.

Scroll naar onder om de goal van Bruun Larsen te zien

 

Poll: Zal Bruun Larsen straks ook bij Anderlecht kunnen schitteren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Hoffenheim  I  Borussia Dortmund  I  Stuttgart  I  Jong Denemarken

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022