Lang verbaast Club Brugge: "Dat moet ik in het vervolg écht anders gaan doen"

Lang verbaast Club Brugge:
Woensdag 31 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Noa Lang staat een tijdje aan de kant nu hij op het EK U21 met Jong Oranje een blessure opliep. Een sportieve tegenvaller, maar misschien geeft hem dat de tijd om wat meer aan zelfreflectie te doen.

Want waar de Nederlander gezien wordt als een losbol en zelfs een driftkikker, probeert hij heus wel na te denken over zijn reacties en de gevolgen daarvan. Want dat zijn open karakter waarbij hij gewoon zegt wat hij denkt hem parten speelt, beseft hij zelf ook wel.

"Dan gaat het ook weleens fout", bekent hij in het Algemeen Dagblad. "Zoals die foto laatst in België waarbij ik een kroontje op had. Daar gaan tegenstanders toch op reageren. Of mijn reactie na de rode kaart verleden week tegen Antwerp. Dan weet ik later ook wel, dat moet ik in het vervolg echt anders doen. Ik ben nog jong hé."

Wat niet wil zeggen dat hij vanaf nu niet meer zijn gedacht zal zeggen. "Ik kan niet zo goed tegen onrecht", legt de flankaanvaller uit. "Dan laat ik me horen. Misschien zijn er mensen die denken dat ik destijds bij Ajax alles stil had moeten ondergaan."

Transformatie

"Dat ik had moeten accepteren dat ik geen kans meer kreeg. Maar zo zit ik niet elkaar. Dan heb ik een grote mond. Ja, ik heb me toen laten horen." En dat dat niet altijd slecht hoeft te zijn, bewijst de transformatie die hij nu bij Club Brugge heeft ondergaan.

Poll: Moet Lang veel aan zijn karakter schaven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Jong Oranje

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024