‘Club Brugge kan koopje doen met speler van 20 miljoen’

‘Club Brugge kan koopje doen met speler van 20 miljoen’
Dinsdag 30 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Hoewel het seizoen in de Jupiler Pro League nog volop aan de gang is, heeft Club Brugge zich al op de transfermarkt gestort. De Belgische landskampioen is op zoek naar versterking en mikt onder meer op de komst van een extra aanvaller.

Zo blijft Club Brugge jacht maken op Daryl Dike. De 20-jarige spits staat al een tijdje op het verlanglijstje van blauw-zwart. In het tussenseizoen stappen Club en Dike mogelijk ook effectief met elkaar in het huwelijksbootje.

Verschillende Amerikaanse bronnen melden dat Club Brugge de forcing voert in het dossier Dike. De spits van Orlando City speelt tot het einde van dit seizoen op uitleenbasis bij de Engelse tweedeklasser Barnsley en doet het daar goed. Barnsley beschikt over een aankoopoptie van 20 miljoen euro, maar zal die niet lichten.

Buitenkans

Orlando City heeft Dike op 20 miljoen getaxeerd, maar beseft dat die vraagprijs net iets te gortig is. De club zou nu dan ook vrede nemen met een bedrag van om en bij de 10 miljoen.

Een buitenkans voor Club Brugge, dat nu vol voor de krachtige Amerikaan wil gaan. Blauw-zwart krijgt wel nog concurrentie van het grote Manchester United, dat eveneens jacht maakt op Dike.

Poll: Vind jij dat Club Brugge voor deze speler moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Orlando City  I  Barnsley

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024