‘Anderlecht incasseert opnieuw zware opdoffer op transfermarkt’

‘Anderlecht incasseert opnieuw zware opdoffer op transfermarkt’
Dinsdag 30 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het zit RSC Anderlecht echt niet mee. Het noodlijdende paars-wit kent alle moeite van de wereld om uit de problemen te geraken, maar dat blijkt niet simpel. Zo is het bijvoorbeeld niet makkelijk om nieuwe spelers aan te trekken.

Niet alleen zal RSCA sterkhouder Lukas Nmecha na dit seizoen kwijtspelen, ook moet het opnieuw op zoek naar een waardige vervanger. Lange tijd leek het erop dat Anderlecht de 19-jarige Mykola Kukharevych gratis zou overnemen van Rukh Lviv, maar niets is minder waar.

Oekraïense media melden dat Kukharevych finaal bedankte voor een overstap naar het Lotto Park. De targetspits kon zich niet vinden in het - financieel minder aantrekkelijke - voorstel van Anderlecht en zal zijn carrière straks verderzetten bij de Franse tweedeklasser Troyes.

Buitenkansje

Een nieuwe mokerslag voor RSCA, dat absoluut geen rekening had gehouden met deze gang van zaken. Paars-wit moet zijn zoektocht naar een nieuwe spits nu herbeginnen, en dat met weinig financiële middelen. Het wordt niet simpel om nog zo'n buitenkansje als Kukharevych te vinden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Rukh Lviv  I  Troyes

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024