Club Brugge is Noa Lang kwijt voor resterende matchen: Alles op vervanger

Club Brugge is Noa Lang kwijt voor resterende matchen: Alles op vervanger
Maandag 29 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Dat kon er ook nog wel bij voor Noa Lang. Bovenop alle corona-miserie - de Nederlander ondervindt nog altijd de gevolgen van zijn besmetting - is er nu ook nog de blessure opgelopen op het EK U21.

Bij Club Brugge hielden ze hun hart vast toen Noa Lang zaterdagavond in tranen het veld verliet in de EK-groepsmatch tegen Jong Duitsland. Een schlemielige blessure opgelopen door een botsing met een ploegmaat notabene maakte een einde aan zijn beloften-EK. 

En heeft ook zijn gevolgen voor blauw-zwart. Nader onderzoek wees weliswaar uit dat het niet om een zware knieblessure gaat, maar de bloeduitstorting plus ook last aan het bovenbeen zullen hem wel een paar weken revalidatie kosten. 

"Club Brugge moest het zaterdag in Kortrijk sowieso al zonder Lang stellen na zijn uitsluiting tegen Antwerp", schrijft Het Laatste Nieuws. "En dat zal ook in de resterende matchen tegen Anderlecht en Moeskroen wellicht het geval zijn."

Chong

"De play-offs, die van start gaan in het weekend van 1 mei, komen behoudens verrassingen niet in het gedrang. Club Brugge kennende, zullen er tot die tijd geen overbodige risico's genomen worden met de meest bepalende speler in de rangen."

En ook zijn vervanger staat al klaar. "Langs landgenoot Tahith Chong lijkt de aangewezen man om de smaakmaker van Club te vervangen", weet de krant nog. "Hij bleef tot dusver wat onder de radar, maar krijgt straks nieuwe kansen."

Poll: Zal Chong Lang waardig kunnen vervangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Jong Oranje

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024