‘Erling Haaland vertrekt voor 180 (!) miljoen bij Borussia Dortmund’

‘Erling Haaland vertrekt voor 180 (!) miljoen bij Borussia Dortmund’
Vrijdag 26 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Erling Haaland (20) kan sinds zijn overstap naar Borussia Dortmund maar niet stoppen met scoren. Dit seizoen zit de Noor alweer aan 21 treffers in 21 competitiewedstrijden. De absolute top wenkt, maar Haaland mag niet voor een appel en een ei vertrekken bij Dortmund.

Vanaf de zomer van 2021 treedt een clausule uit het contract van Haaland in werking. Op dat moment zou de Noorse sensatie kunnen vertrekken voor een gelimiteerd bedrag van 75 miljoen euro. Ploegen die Haaland eerder willen aantrekken, zouden echter veel en veel dieper in de buidel moeten tasten.

ESPN meldt dat Dortmund een duizelingwekkende vraagprijs van zomaar even 180 (!) miljoen euro op het hoofd van Haaland heeft geplakt. Voor minder mag de doelpuntenmachine het Signal Iduna Park deze zomer niet verlaten. Maar zelfs zo’n torenhoge vraagprijs schrikt geïnteresseerde ploegen niet af.

Spanje

Duitse bronnen melden dat Haaland na dit seizoen hoe dan ook zal vertrekken bij Dortmund. Real Madrid zou namelijk bereid zijn om te voldoen aan de eisen van Dortmund en 180 miljoen euro te betalen voor Haaland.

Het zou gaan om een deal waarbij Real in eerste instantie minimum 120 miljoen euro ophoest en later, eventueel door middel van bonussen, tegemoetkomt aan de gevraagde 180 miljoen. 

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024