Roberto Martinez neemt mogelijk 5 (!) spelers van Club Brugge op in selectie

Roberto Martinez neemt mogelijk 5 (!) spelers van Club Brugge op in selectie
Donderdag 18 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Roberto Martinez maakt vrijdagmiddag zijn selectie bekend voor de interlands tegen achtereenvolgens Wales (24/03), Tsjechië (27/03) en Wit-Rusland (30/03). De kans is groot dat Club Brugge alomtegenwoordig zal zijn in de selectie van de bondscoach.

Martinez krijgt vaak de kritiek dat hij te veel spelers van Anderlecht selecteert. De kans is nu echter groot dat er deze keer liefst vijf spelers van Club Brugge in zijn selectie zullen zitten.

Naast Simon Mignolet, Brandon Mechele, Hans Vanaken en Charles De Ketelaere zou ook Mats Rits zich mogen opmaken voor de wedstrijden van de Rode Duivels. Door de blessure van Axel Witsel is er een plaats vrijgekomen in de kern en die zou Rits kunnen innemen.

Top in Champions League

Rits ligt in de weegschaal met spelers als Albert Sambi Lokonga (Anderlecht), Bryan Heynen (KRC Genk) en Orel Mangala (Stuttgart). Met zijn ervaring en zijn prestaties in de Champions League - de middenvelder was top op het Europese toneel - zou Rits wel het verschil kunnen maken. Én de vijfde speler van blauw-zwart in de selectie van de Rode Duivels worden.

Poll: Wie van deze vijf spelers is de grootste meerwaarde voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Stuttgart  I  voetbal

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023