Ex-Club Brugge-sterkhouder Victor Vázquez maakt verrassende terugkeer

Ex-Club Brugge-sterkhouder Victor Vázquez maakt verrassende terugkeer
Woensdag 17 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

34 is hij inmiddels, maar Victor Vázquez is nog altijd niet aan zijn voetbalpensioen toe. De Spaanse spelmaker kwam vorige zomer even uit voor Eupen, maar verdween daar al na twee maanden.

Om persoonlijke redenen, zo klonk de uitleg. Zo kwam het dat hij uiteindelijk maar één wedstrijd speelde voor de Oostkantonners. Een confrontatie met zijn ex-ploeg Club Brugge, waar hij jarenlang het mooie weer maakte, zat er dus niet in.

Sinds hij Eupen verliet, was hij op zoek naar een nieuwe club. En ondertussen is Vázquez opnieuw onder dak. Hij maakt een verrassende terugkeer naar de Verenigde Staten waar hij opnieuw in de MLS aan de slag gaat. 

De aanvallende middenvelder tekent bij LA Galaxy een contract voor één seizoen, met een optie op nog een extra jaar. Vázquez kwam al eens uit voor een MLS-club, meerbepaald voor Toronto FC.

Daarmee veroverde hij in 2017 de titel. Toen had hij de Amerikaan Greg Vanney als coach boven zich. Die traint nu ook Toronto FC, wat meteen de keuze van Vázquez voor LA Galaxy verklaart.

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen  I  LA Galaxy  I  Toronto FC

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024