'Leander Dendoncker gaat terugkeren naar Anderlecht'

'Leander Dendoncker gaat terugkeren naar Anderlecht'
Woensdag 17 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Hoe slecht het ook gaat met Anderlecht, paars-wit kan zich altijd nog optrekken aan zijn talenten. Niet alleen die in eigen huis, maar diegenen die het mooie weer maken in het buitenland.

In een interview met Het Nieuwsblad kan het natuurlijk niet anders of jeugddirecteur Jean Kindermans spreekt zich daarover uit. Maar ook over ex-spelers die een rol kunnen spelen in de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding. Zoals Anthony Vanden Borre bijvoorbeeld.

“Voor bepaalde jongeren zou Anthony een rol kunnen spelen, ja", zegt Kindermans daarover. Hij is hier geboren en kent de jeugdacademie en bepaalde spelers door en door, maar goed... Met jeugdcoaches als René Peeters, Stéphane Stassin, Serge Thsimanga...lopen hier al anciens rond, hé."

En dan zijn er ook nog de grote namen zoals Romelu Lukaku die nu al zegt dat hij ooit terugkeert en bij Anderlecht een rol wil spelen. “Romelu draagt deze academie een warm hart toe, net als Tielemans en Dendoncker. Ik ga ervan uit dat ze hier ooit terugkeren", besluit de jeugddirecteur.

TAGS  I  Anderlecht  I  Wolverhampton  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024