‘Mbappé blaast deal af, Lukaku staat voor opvallende supertransfer’

‘Mbappé blaast deal af, Lukaku staat voor opvallende supertransfer’
Dinsdag 09 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat Romelu Lukaku (27) volgend seizoen niet meer bij Internazionale speelt. De Rode Duivel zou zijn huidige werkgever verlaten en... terugkeren naar Manchester.

Meerdere Britse media melden dat Lukaku voor een overstap naar Manchester City staat. Onze landgenoot is er, door een samenloop van omstandigheden, topprioriteit geworden voor het bestuur én trainer Pep Guardiola.

Mbappé zegt 'neen'

Bij Manchester City maakte men in eerste instantie jacht op Kylian Mbappé (22), maar die blijkt niet haalbaar. Er zouden gesprekken geweest zijn tussen City en de entourage van Mbappé, maar de spits zelf zou een deal afgeblazen hebben. De Fransman wil naar verluidt meer verdienen dan wat The Cityzens hem aanboden.

Erling Haaland (20) is nadrukkelijk in beeld bij Manchester City. Al lijkt ook dat een moeilijk dossier te zijn. En daarom heeft het City-bestuur, in overleg met Guardiola, beslist om vol voor Lukaku te gaan. De Rode Duivel zou dan wel bij de grote rivaal van zijn ex-club Manchester United aan de slag gaan, maar dat deert hem niet.

Poll: Denk jij dat Romelu Lukaku bij Manchester City past?

TAGS  I  PSG  I  Borussia Dortmund  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024