Degryse pikt er één naam uit na Tottenham: "Hij is een echte versterking voor AA Gent"

Degryse pikt er één naam uit na Tottenham:
Vrijdag 17 februari 2017 - 06:53   I   door Redactie

Ook Marc Degryse zag een sterk AA Gent tegen Tottenham. De analist vindt dan ook dat de Buffalo's hier zich aan moeten optrekken.

"Al snel was duidelijk dat AA Gent zich opnieuw in de Champions League waande. In het verlengde van die fantastische campagne tegen Zenit, Lyon, Valencia en Wolfsburg werd Tottenham de volgende in het rijtje. Gent voetbalde op hetzelfde elan als pakweg een jaar geleden. Alleen de naam van de competitie was anders", aldus Degryse.

"Vanhaezebrouck had het vooraf over het redden van de terugwedstrijden én dat AA Gent met lef moest spelen. Dat deed het ook. Je zag opnieuw het gekende positiespel. De ruimtes werden ook goed belopen, dankzij onder meer een nuttige Saief en Perbet. Twee jongens die nog eens hun kans kregen en lieten zien dat ze vaker in de basis thuishoren dan de voorbije weken het geval was."

"Ook Gigot stond zijn mannetje. Hij bewees dat hij een versterking is. Voorts een gretige Asare, een goede Mitrovic, die Kane uit de wedstrijd hield en een scherpe Kalinic, die duidelijk geen last meer had van zijn misser tegen Eupen."

TAGS  I  AA Gent  I   Tottenham  I   Marc Degryse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024