‘Dit zei Nathan Verboomen ná Standard-Club Brugge tegen spelers van Club’

‘Dit zei Nathan Verboomen ná Standard-Club Brugge tegen spelers van Club’
Zaterdag 06 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

De woelige bekerconfrontatie tussen Standard en Club Brugge blijft nazinderen. Nathan Verboomen, toch één van de hoofdrolspelers in het ware theaterstuk op Sclessin, hulde zich tot dusver in stilzwijgen. Een officiële reactie gaf hij nog niet. Al sprak Verboomen wel al met Club Brugge.

Na afloop van de wedstrijd in Luik nam Verboomen - hij besefte dat de uitschakeling hard aankwam bij de blauw-zwarte familie - ruimschoots de tijd om Club Brugge te woord te staan. Het Laatste Nieuws weet dat de arbiter lange tijd heeft staan napraten met spelers van Club.

Excuses

"Verboomen heeft tien, twintig minuten na de wedstrijd in de spelerstunnel staan napraten met de spelers van Club Brugge", tekent HLN op uit de mond van een insider. "Hij nam zijn verantwoordelijkheid en excuseerde zich voor de manier waarop de goal uiteindelijk afgekeurd werd."

Het siert de scheids én mens Verboomen dat hij de hand in eigen boezem steekt. En ondanks het feit dat Club Brugge donderdag gefrustreerd achterbleef, zullen ze ook bij blauw-zwart respect hebben voor de beslissing van de arbiter. Het grote probleem is en blijft uiteraard dat er geen VAR aanwezig was op Sclessin.

Poll: Valt er Verboomen volgens jou iets te verwijten?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024