‘Paul Onuachu kan Genk verlaten en érg verrassende transfer maken’

‘Paul Onuachu kan Genk verlaten en érg verrassende transfer maken’
Vrijdag 05 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Paul Onuachu is dit seizoen al van goudwaarde geweest voor KRC Genk. De kans is echter groot dat ze in de Luminus Arena straks verder moeten zonder hun Nigeriaanse doelpuntenmachine. Een transfer is in de maak voor Onuachu.

Diverse buitenlandse media melden dat Celtic op Onuachu aast. De Schotse topclub is weliswaar niet actief in een topcompetitie, maar is wel kapitaalkrachtig. Bij Celtic onderzoeken ze momenteel of Onuachu haalbaar is en de spits iets voelt voor een overgang.

De 26-jarige Onuachu hoopt na dit seizoen naar een grote competitie te verhuizen en de Premier League zou zijn voorkeur dragen. Al staat hij ook open voor andere aanbiedingen. Zo is ook een overstap naar Olympique Lyon een optie. De Fransen gooiden eerder al een lijntje uit richting de aanvalsleider van KRC Genk en tonen nog steeds interesse.

20 miljoen

En daar blijft het niet bij, want er zouden nog andere buitenlandse ploegen op Onuachu azen. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt bedraagt de huidige marktwaarde van Onuachu 12 miljoen euro. Bij Genk hopen ze een bedrag in de buurt van de 20 miljoen te vangen.

TAGS  I  KRC Genk  I  Celtic  I  Olympique Lyon

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023