Club-huurling Emmanuel Dennis ook in België opnieuw in opspraak

Club-huurling Emmanuel Dennis ook in België opnieuw in opspraak
Woensdag 03 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Zelfs nu hij verhuurd is aan FC Köln laat Emmanuel Dennis nog altijd van zich spreken bij Club Brugge. Het Nigeriaanse woelwater heeft een hele rist overtredingen op zijn naam staan die hem nu achtervolgen.

Het Laatste Nieuws weet immers dat Dennis drie maanden rijverbod aan zijn broek krijgt én zijn rijexamens opnieuw moet afleggen. Dat is de straf die de Brugse politierechtbank hem heeft opgelegd. De aanvaller werd op 21 september 2019 langs de Expresweg in Brugge geflitst met een snelheid van 134 kilometer per uur, daar waar 90 is toegelaten. 

Dennis verklaarde dat hij zelf niet in de auto aanwezig was, maar zal opnieuw moeten slagen voor zijn theoretisch en praktisch examen, alsook voor medische en psychologische testen. Eerder werd de Nigeriaan in 2017 veroordeeld voor een vluchtmisdrijf. En in 2019 werd hij vervolgd nadat hij bij een ongeval betrokken was.

Onverbeterlijk

Toeval of niet, maar het bericht komt kort nadat de spits de voorbije weken ook bij FC Köln negatief in het nieuws kwam. Na zijn misbaar tegenover zijn ploegmaats tegen Stuttgart waarvoor de trainer hem terecht wees, was er afgelopen weekend een wanprestatie tegen Bayern München, waarna hij door de fans werd uitgekotst. Onverbeterlijk, zo lijkt hij.

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Köln  I  Stuttgart  I  Bayern München

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022