'Bom in Genkse kleedkamer voor match KV Oostende, Van den Brom verknalt het'

'Bom in Genkse kleedkamer voor match KV Oostende, Van den Brom verknalt het'
Woensdag 17 februari 2021 - 13:30   I   door Redactie

De nipte bekerzege tegen STVV lijkt slechts een opflakkering in de neerwaartse spiraal waar KRC Genk de voorbije maand is in beland. Zeker omdat de relatie tussen trainer en spelers onstabiel is.

En dan zal het niet helpen dat John van den Brom voor de match tegen KV Oostende nog maar eens zijn elftal door elkaar schudt. Want net dat was de grote kritiek van de spelers op hun trainer de voorbije weken: dat hij te vaak van systeem wisselde.

Het Belang Van Limburg weet nu dat achterin niet alleen winteraanwinst Mark McKenzie de voorkeur krijgt op Jhon Lucumi, maar dat hij opnieuw zijn spelsysteem zal aanpassen. Tegen KV Oostende zou het een 4-3-3-opstelling worden, waardoor vleugelbacks Angelo Preciado en Gerardo Arteaga op de bank zouden blijven.

Verzuchtingen

Een slechte zet van Van den Brom, want Limburgse bronnen melden dat het broze vertrouwen dat was opgebouwd na de bekerkwalificatie zo weer te grabbelen wordt gegooid. De kleedkamer zucht en steunt.

De spelers snappen maar niet dat hun trainer geen rekening houdt met hun verzuchtingen. Als het woensdagavond verkeerd loopt tegen KVO, zou hij wel eens de rekening gepresenteerd kunnen krijgen.

Poll: Moet Van den Brom luisteren naar zijn kleedkamer?

TAGS  I  KV Oostende  I  KRC Genk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024