'Anderlecht kan sterkhouder onmogelijk houden, opvolger staat al klaar'

'Anderlecht kan sterkhouder onmogelijk houden, opvolger staat al klaar'
Maandag 15 februari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hopen ze er nog altijd op dat er tegen het einde van het seizoen een oplossing komt voor de financiële problemen. Dat of Europees voetbal halen. Maar sowieso blijft de slagkracht beperkt.

En dat houdt in dat er maar weinig mogelijk is wat versterkingen betreft. Vandaar dat Anderlecht tijdens de wintermercato vooral uitpakte met huurlingen waarbij ook een aankoopoptie bedongen werd. Zodat er straks misschien toch iets geforceerd kan worden. 

Maar bij de huurlingen zónder aankoopoptie is paars-wit er zo goed als zeker aan voor de moeite. Matt Miazga is één van hen. Hij wordt uitgeleend door Chelsea, maar moet aan het einde van het seizoen dus terugkeren naar Londen.

Jeugdinternational

In die wetenschap is Anderlecht op zoek naar nieuwe verdedigers. Volgens Braziliaanse bronnen hebben de Brusselaars de vervanger van Miazga gevonden in de persoon van de Braziliaanse jeugdinternational Adryelson van Sport Recife. Ondanks interesse van meerdere Brazilaanse én Europese clubs als Lazio, Atalanta en Sporting Braga, zou de verdediger naar Anderlecht verkassen. 

Poll: Is het vertrek van Miazga een groot verlies voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  Lazio  I  Atalanta  I  Sporting Braga

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024