Beelden van Chong en kwade Lang doen de ronde: “Hij moet hem niet” (VIDEO)

Beelden van Chong en kwade Lang doen de ronde: “Hij moet hem niet” (VIDEO)
Dinsdag 02 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge versterkte zich op het einde van de voorbije transferperiode onder meer nog met Tahith Chong (21). Blauw-zwart huurt de dribbelvaardige Chong de komende vijf maanden van Manchester United. Met Noa Lang loopt Chong bij Club alvast een oude bekende tegen het lijf.

Lang en Chong kennen elkaar al jaren. Ze speelden samen bij Feyenoord, tot Lang besliste om over te stappen naar rivaal Ajax. Op sociale media doen nu oude beelden van de twee de ronde. Op de beelden, die zo'n vijf jaar oud zijn, is te zien hoe Lang na een duel tussen de jeugdteams van Feyenoord en Ajax wordt aangeklampt door Chong.

Chong heeft de intentie om zijn maatje te jennen, maar Lang - een echte winnaar - heeft daar duidelijk geen zin in. Lang duwt Chong weg, al volgt er tot slot nog wel een hand shake tussen de twee. "Echt welkom is Chong niet", merkt Sporza op. "Lang moet Chong niet", voegt het medium er zelfs nog aan toe.

"Chong is lang, maar snel"

Al lijkt er bij Lang weinig te zijn blijven hangen van dat bewuste moment. “Zes of zeven jaar speelden we samen (bij Feyenoord, nvdr.)”, vertelde Lang al aan Het Nieuwsblad. “Op zaterdag na de wedstrijd bleven we vaak bij elkaar slapen."

"Tahith is zeker een aanwinst voor ons. Hij is lang (lachje), maar snel. Er gaat veel dreiging van uit en hij heeft een goeie linkervoet. Hij kan ons zeker iets bijbrengen", voegde Lang er nog aan toe. Dinsdagmorgen trainde Chong al mee bij Club en van een probleem met Lang leek alleszins geen sprake.

Het bewuste filmpje van enkele jaren geleden:

Poll: Denk jij dat Chong en Lang goed samen gaan spelen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Feyenoord  I  Manchester United  I  Werder Bremen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024