‘Antwerp, AA Gent én KRC Genk strijden om Belgische smaakmaker uit JPL’

‘Antwerp, AA Gent én KRC Genk strijden om Belgische smaakmaker uit JPL’
Maandag 01 februari 2021 - 13:45   I   door Redactie

Royal Antwerp FC, AA Gent én KRC Genk zijn in een pittige transferstrijd verwikkeld met elkaar. De drie Belgische topteams maken jacht op dezelfde speler: Jelle Bataille (21).

Antwerp schakelde vorige week een versnelling hoger in het dossier-Bataille. The Great Old geraakte dit seizoen alleen maar meer gecharmeerd door de rechterflank van KV Oostende. Antwerp hoopt Bataille per direct naar de Bosuil te halen.

Eenvoudig wordt dat niet. Eerst en vooral staat KVO niet te springen om één van zijn sterkhouders te laten gaan. De West-Vlamingen willen een gooi doen naar een plek in play-off 1 en zijn van mening dat ze Bataille nodig hebben.

5 miljoen

Daarnaast zal Oostende zijn jeugdproduct ook niet voor een appel en een ei laten gaan. Zo zou Bataille om en bij de 5 miljoen euro moeten kosten. En tot slot krijgt Antwerp ook hevige concurrentie van AA Gent en KRC Genk.

Zowel AA Gent als KRC Genk probeerde Bataille in de zomer al weg te halen bij KV Oostende. Dat lukte toen niet. Nu de interesse van Antwerp erg concreet is, willen Gent en Genk een nieuwe poging ondernemen om Bataille aan te trekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Naar welke ploeg moet Bataille volgens jou gaan?

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024