‘Na Tissoudali staat ook Holzhauser voor toptransfer in Jupiler Pro League’

‘Na Tissoudali staat ook Holzhauser voor toptransfer in Jupiler Pro League’
Maandag 01 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Beerschot ontpopte zich tot één van de revelaties van het seizoen in de Jupiler Pro League, maar het succes van de promovendus eist zijn tol. Na coach Hernan Losada en smaakmaker Tarik Tissoudali, dreigt ook Raphael Holzhauser te vertrekken.

Losada opteerde voor een avontuur in de Verenigde Staten bij DC United, terwijl Tissoudali naar AA Gent trekt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, dreigt Beerschot met Holzhauser ook zijn belangrijkste speler kwijt te spelen.

Holzhauser tekende niet zo lang geleden nog bij op het Kiel, maar lijkt nu toch voor een transfer te staan. Verschillende Belgische topclubs én buitenlandse ploegen trekken aan de mouw van de Oostenrijkse spelmaker. Door het vertrek van Losada en Tissoudali overweegt Holzhauser een vertrek.

Bongonda

Vorige week raakte al bekend dat KRC Genk zich graag met Holzhauser zou versterken. De Limburgers zien in de draaischijf van Beerschot een uitstekende aanwinst met het oog op volgend seizoen. Holzhauser zou een eventueel vertrek van Théo Bongonda mee kunnen opvangen. De Oostenrijker werd eerder ook aan Club Brugge en AA Gent gelinkt, maar daar lijkt hij momenteel geen prioriteit.

Poll: Vind jij Holzhauser goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Beerschot  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  DC United  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024