'Vercauteren laat zich meteen gelden en bepaalt nieuwe transfer voor Antwerp'

'Vercauteren laat zich meteen gelden en bepaalt nieuwe transfer voor Antwerp'
Vrijdag 15 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Met Jean Butez in de lappenmand en Alireza Beiranvand die allerminst kan overtuigen is Antwerp op zoek naar een bijkomende doelman. Die lijkt het nu gevonden te hebben.

Mile Svilar (21, Benfica) en Ruud Boffin (33, Antalyaspor) zijn de twee namen waar Antwerp op mikte, maar Het Nieuwsblad stelt dat er nu voor de optie Ortwin De Wolf (23, Eupen) zou worden gegaan. Antwerp zou zelfs al contact opgenomen hebben met Eupen voor een definitieve overgang.

Voorlopig lijkt hij een aannemelijkere optie dan Svilar en Boffin. Eupen lijkt niet al te moeilijk te gaan doen omdat De Wolf er momenteel tweede keeper is. Bovendien kent hij de competitie en kan hij zich sneller neerleggen bij een invallersstatuut als Butez binnen anderhalve maand terugkomt. 

Belofteninternational

Al spelen zijn jeugdige leeftijd en vooral zijn grote talent natuurlijk ook een grote rol. Vandaar ook dat Frank Vercauteren zich liet gelden en Antwerp liet weten dat hij de voorkeur geeft aan De Wolf boven Svilar en Boffin.

Om zijn talent te schetsen: in zijn periode bij Lokeren stond De Wolf in 2019 als belofteninternational zelfs op het EK. Hij was overigens ook lang eerste doelman bij Eupen, maar raakte in december na een korte onbeschikbaarheid uiteindelijk zijn plaats kwijt aan Theo Defourny.

Poll: Wie zou Antwerp volgens u het best nemen als doelman?

TAGS  I  Antwerp  I  Eupen  I  Benfica  I  Antalyaspor

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024