Club Brugge heeft slecht nieuws over Bas Dost: "Hij heeft iets gevoeld"

Club Brugge heeft slecht nieuws over Bas Dost:
Maandag 11 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Zijn start was zonder meer perfect, al na dertien minuten scoorde Bas Dost in zijn debuutmatch meteen zijn eerste voor Club Brugge. Het vervolg met een vervanging in de rust een stuk minder.

Hoeveel spitsen kunnen er dat zeggen? Sinds Bas Dost zijn moederland verliet, scoorde hij telkens in zijn debuutwedstrijden. Bij Wolfsburg, Sporting Lissabon, Eintracht Frankfurt en nu dus ook bij Club Brugge. Al is het zeer de vraag of hij dat volgend weekend zal kunnen herhalen. De Nederlander kwam in de tweede helft immers niet meer aan de aftrap.

“Hij heeft bij de rust wat gevoeld aan de quadriceps", bracht Philippe Clement slecht nieuws voor de camera's van Eleven Sports. "Zelf had de spits aangegeven dat hij veel schietoefeningen had moeten doen. “Dat is bij onze trainingen altijd zo”, pareerde Clement. “We werken het hele jaar door op afwerking."

Koud

"Maar hij had wel gezegd dat hij dat bij zijn vorige team veel minder had gedaan. Misschien dat hij daar toch een reactie heeft gehad. En ook misschien met de koude temperaturen.” Afwachten toch maar of hij komende zondag tegen Beerschot hersteld zal zijn.

Poll: Zal Bas Dost hersteld zijn voor de match op Beerschot?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV  I  Wolfsburg  I  Sporting Lissabon  I  Eintracht Frankfurt  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024