'Club Brugge kan nijpende transfer van tien miljoen euro gaan afronden'

'Club Brugge kan nijpende transfer van tien miljoen euro gaan afronden'
Woensdag 06 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Januari, transfermaand. In- en uitgaand. Voor Club Brugge zal vooral dat laatste belangrijk worden. De kern is kwalitatief voldoende, nu nog de kwantiteit in balans brengen.

Met Michael Krmencik is al één overbodige aanvaller weg. Met Emmanuel Dennis zwerft er wel nog een tweede rond in het oefencentrum in Westkapelle. En ook die transfer is nijpend. De Nigeriaan weegt immers op de sfeer in de spelersgroep en dat wil Clement niet langer. De oplossing zou er nu kunnen komen in de vorm van Hertha Berlijn.

De Duitse club bereidt volgens Het Laatste Nieuws een bod voor op Dennis. Blauw-zwart zou op die manier nog zo'n tien miljoen euro kunnen vangen voor de spits. Veel minder dan een jaar geleden nog op gerekend werd, maar daar hebben Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zich al bij neergelegd.

China

Ook Shanghai SIPG, de nieuwe Chinese club van Ivan Leko, zou een bod voorbereiden, al voelt Dennis daar naar verluidt minder voor. Voor Club Brugge is het allemaal om even. Als de transfer van Dennis voor tien miljoen kan afgerond worden, zijn ze allang tevreden.

Poll: Is tien miljoen voldoende voor Dennis?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hertha Berlijn  I  Shanghai SIPG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024