‘Memphis Depay verrassend naar Barcelona om vel Koeman te redden’

‘Memphis Depay verrassend naar Barcelona om vel Koeman te redden’
Zaterdag 19 december 2020 - 21:30   I   door Redactie

Ivan Leko kan er maar van dromen, maar voor Ronald Koeman wordt het straks wellicht werkelijkheid: de komst van een extra spits die zijn club uit de miserie moet helpen. Memphis Depay is de naam.

Koeman wou er al langer een aanvaller bij, maar kreeg van het bestuur telkens een njet te horen. Nochtans wilde hij er enorm graag zijn landgenoot Memphis Depay (26), alleen was de vraagprijs van Lyon veel te hoog. L’Équipe weet echter dat de Franse club verrassend van gedacht is veranderd. 

De reden is even simpel als pijnlijk: geldnood. Ook bij Lyon heeft corona er immers stevig ingehakt. Daardoor zou Depay in januari weg kunnen voor amper 5 miljoen euro. De Nederlander weigert immers zijn aflopende contract te verlengen en zou in de zomer anders gratis kunnen vertrekken.

Beschamend

Depay zou zo het vel van Koeman mee kunnen helpen redden, want dat er een crisis heerst in Camp Nou is nu wel duidelijk. Zaterdag bleven de Catalanen nog steken op een 2-2 tegen Valencia. Met een 21 op 39 staat het slechts op een beschamende vijfde plaats.

Poll: Kan Depay Barcelona uit het slop helpen?

TAGS  I  Barcelona  I  Lyon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024