Roberto Martinez grijpt in na nederlaag in Engeland

Roberto Martinez grijpt in na nederlaag in Engeland
Maandag 12 oktober 2020 - 08:30   I   door Redactie

Roberto Martinez roept de Rode Duivels tot de orde na de nederlaag in Engeland. De Belgen gingen met 2-1 onderuit en die nederlaag was echt wel vermijdbaar. De Belgen lieten het afweten.

Martinez gaat ingrijpen. “Er zijn toch een aantal zaken die we moeten bekijken. Onze reactie na die tweede tegentreffer moet beter. We beëindigden de wedstrijd niet op het niveau dat we gewoonlijk wel halen", citeert Belga de bondscoach.“Ik ben teleurgesteld, want die eerste helft was van ons. Ik vond ons echt goed spelen, ondanks de afwezigheden en het iets jongere team dat we daardoor aan de aftrap brachten."

"In die eerste helft zagen we dat er ondanks de spelers die we misten, toch veel mogelijk was. Met die tegentreffer op strafschop hebben we tegenslag, na de pauze scoren zij met een afgeweken bal. In die tweede helft zat het echt niet mee. We probeerden te forceren en kwamen niet meer in ons spel. Na die 2-1 was er wel nog een reactie, maar die was toch niet zoals andere keren. We kwamen moeilijker aan kansen, de uitvoering voorin was minder.”

Poll: Denk jij dat dit enkel een uitschuiver is van de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024