Transfermarkt: Dost naar Club Brugge, grote aanwinst voor Anderlecht?

Transfermarkt: Dost naar Club Brugge, grote aanwinst voor Anderlecht?
Zondag 06 september 2020 - 22:00   I   door Redactie

Morgen opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn nog op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*Club Brugge gaat vol voor Bas Dost. De vraagprijs van 7 miljoen euro is voorlopig wel nog een struikelblok.

*Sébastien Dewaest is in beeld bij enkele Belgische topclubs. Club Brugge, KRC Genk en AA Gent houden de situatie van de Genk-verdediger in de gaten.

*Anderlecht aast op Wesley Hoedt, maar die is mogelijk te duur. Ook Thomas Vermaelen blijft een optie voor paars-wit. Het is duidelijk dat Anderlecht op een grote aanwinst mikt.

*Club Brugge mikt ook op de komst van de Japanse doelman Kosuke Nakamura. Hij zou de nieuwe doublure van Simon Mignolet worden. Ethan Horvath vertrekt mogelijk nog.

*Club Brugge moet rekening houden met een vertrek van Odilon Kossounou. Hellas Verona, Parma en Genoa azen op de verdediger.

*Wesley Hoedt is op weg naar Anderlecht. De Nederlandse verdediger van Southampton zou beschikbaar zijn voor 5 miljoen euro.

*Club Brugge wil nog een extra middenvelder inlijven. Het heeft Brenden Aaronson en Fausto Vera zijn nadrukkelijk in beeld. Verder blijft Club ook aan de komst van Bast Dost werken.

Poll: Zou jij Hoedt graag terugzien in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024