Antwerp kan opnieuw niet winnen en verliest van Nederlandse tweedeklasser

Antwerp kan opnieuw niet winnen en verliest van Nederlandse tweedeklasser
Woensdag 22 juli 2020 - 16:00   I   door Redactie

Antwerp kent voorlopig nog niet de meest succesvolle voorbereiding qua resultaten. Na een 0-0-gelijkspel tegen FC Utrecht ging het woensdagnamiddag met 1-3 onderuit tegen Roda JC Kerkrade.

Ivan Leko besloot met het oog op de bekerfinale wel te experimenteren. Zo kregen met Lausberg, Mendy, Quirynen en Ava Dongo heel wat jonge spelers een kans. Verder was er ook een basisplaats voor Jonathan Bolingi. De Congolees keert terug na een uitleenbeurt aan KAS Eupen.

Antwerp begon niet goed aan de partij en stond meteen op achterstand. Jordy Croux (ex-Genk en OHL) maakte er met een lobje over Butez 0-1 van. Net voor het half uur verdubbelden de Nederlanders zelfs de score via Goppel. 

Aansluitingstreffer Bolingi, Croux maakt het af 

Antwerp drukte wel nog even door en Bolingi maakte een tiental minuten na de rust de aansluitingstreffer. Een vervolg kreeg dat doelpunt niet, Croux kroonde zich tot man van de match met de 1-3. 

Niet echt een hoopgevend resultaat dus voor Antwerp met het oog op de bekerfinale van 1 augustus tegen Club Brugge. De Great Old gaf uiteraard wel enkele spelers rust die er over enkele weken wel zullen bij zijn. Er volgt over enkele dagen ook nog een oefenmatch tegen de Franse topclub Olympique Lyon.

Poll: Een teleurstellend resultaat?

TAGS  I  Antwerp  I  Roda JC  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  OH Leuven  I  KAS Eupen  I  FC Utrecht  I  Olympique Lyon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024