Vandenbempt ziet een heel groot probleem opduiken bij Gent

Vandenbempt ziet een heel groot probleem opduiken bij Gent
Maandag 31 oktober 2016 - 14:35   I   door Redactie

AA Gent ging afgelopen weekend met 2-0 de boot in tegen KV Mechelen. En als de Buffalo's niet opletten duikt er binnenkort alweer een nieuw probleem op.

"Het gaat niet goed met AA Gent", is de conclusie van Peter Vandenbempt bij Sporza. "Er wordt dan altijd verwezen naar Sven Kums en dat is terecht. Maar oké, hij is er niet." 

"Gent verdedigt keer op keer heel slecht, de foutenlast is enorm. Het vertrouwen achterin lijkt ook helemaal weg, al hebben ze nu met Thoelen wel een doelman die zekerheid en vertrouwen uitstraalt. Je moet maar eens kijken naar de cijfers buitenshuis. Vier keer op rij verloren nu, nog niet gewonnen. Dat is heel slecht."

"Vanhaezebrouck merkte terecht op dat als Gent zo gaat blijven verdedigen het ook thuismatchen zal beginnen te verliezen en dan wordt het probleem nog een beetje groter. De coach heeft ook al heel veel gewisseld in zijn elftal. Dat is het beste bewijs dat niemand hem echt kan overtuigen op dit moment. "

"Zijn geduld raakt stilaan op blijkbaar. Hij wil nu misschien beloften doorschuiven en erbij halen. Dan weet je het wel. Ik denk dat dit een van de moeilijkste, zo niet het moeilijkste moment is voor Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024