Edmilson zet carrousel in gang: 'Absolute sterkhouder gaat Club verlaten'

Edmilson zet carrousel in gang: 'Absolute sterkhouder gaat Club verlaten'
Zaterdag 04 juli 2020 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft voorlopig nog geen redenen om zich te roeren op de transfermarkt. Sterkhouders Krépin Diatta, Clinton Mata, Emmanuel Dennis, Hans Vanaken,... zijn er nog steeds en staan ook nog niet op het punt om te vertrekken. Toch is blauw-zwart nu wel van plan om een eerste transfer af te ronden.

Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Club Brugge namelijk een akkoord met Junior Edmilson. Blauw-zwart moet er wel nog uitgeraken met zijn werkgever Al-Duhail, maar Edmilson is niet van plan om nog langer te blijven. De flankaanvaller wil naar het EK en zal dat niet halen door in Qatar te blijven voetballen.

De komst van Edmilson zou meteen ook het vertrek van Krépin Diatta of Emmanuel Dennis kunnen inluiden. Diatta wordt gevolgd door Borussia Mönchengladbach en Hertha BSC Berlijn en moet ongeveer 25 miljoen euro opbrengen. Dat geldt ook voor Emmanuel Dennis die naar de Premier League kan. De komst van Edmilson zou er in elk geval voor kunnen zorgden dat Club sneller zal toestemmen met een vertrek van 1 van deze spelers.

Poll: Wie is de beste speler?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hertha Berlijn  I  Borussia Mönchengladbach  I  Antwerp  I  Al-Duhail  I  Standard

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022