Transfermarkt: Genk haalt topschutter binnen, Chadli naar Club Brugge?

Transfermarkt: Genk haalt topschutter binnen, Chadli naar Club Brugge?
Dinsdag 23 juni 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge blijft de situatie van Nacer Chadli nauwlettend in de gaten houden. De Rode Duivel vormt momenteel geen prioriteit voor blauw-zwart, maar moet weg bij AS Monaco en kan mogelijk over enkele weken goedkoper opgepikt worden.

*Racing Genk staat dan weer op het punt om een grote naam aan de selectie toe te voegen. Cyriel Dessers komt voor een bedrag van 4 miljoen euro over van Heracles Almelo en gaat voor 4 seizoenen tekenen in Limburg.

*Keert Nicolas Lombaerts dan toch nog terug in de Jupiler Pro League? Dat zal in elk geval niet bij KV Oostende zijn. De Kustboys stelden Lombaerts de vraag of hij opnieuw wilde trainen met de A-kern, maar dat weigerde de ex-Rode Duivel.

*Intussen blijft Antwerp met de handen in het haar zitten wat betreft Dieumerci Mbokani. De topschutter wil enkel bijtekenen voor 2 seizoenen, maar dat ziet de Great Old niet zitten.

*AA Gent moet vrezen voor een vertrek van Michaël Ngadeu. De Kameroener geniet concrete belangstelling van Olympique Lyon. Gent wil wel 10 miljoen euro krijgen voor de 29-jarige centrale verdediger.

Poll: Welke club komt het sterkste uit de transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024