'Manchester City schrikt, supertransfer nu écht op komst voor Kevin De Bruyne'

'Manchester City schrikt, supertransfer nu écht op komst voor Kevin De Bruyne'
Vrijdag 19 juni 2020 - 12:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne (28) is bij Manchester City uitgegroeid tot een onmisbare pion. Toch ziet het er steeds meer naar uit dat de Rode Duivel binnen afzienbare tijd gaat vertrekken bij zijn huidige club.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kans groot dat De Bruyne tijdens één van de volgende transferperiodes naar een andere topclub gaat verhuizen. Dat zou onder meer te maken hebben met een nakend vertrek van Pep Guardiola. Hij zou City kunnen verlaten voor Barcelona.

Europese ban kan City nekken

Sport/Voetbalmagazine ziet nog enkele redenen waarom De Bruyne straks voor een vertrek zou kunnen kiezen. De Europese ban van Manchester City en de coronacrisis. Die heeft er ook bij City zwaar ingehakt.

Gekoppeld aan de Europese ban, zou de blauwe club uit Manchester voor een financieel lastige periode kunnen staan. De verkoop van een sterspeler zou City kunnen helpen.

De Bruyne zelf zou deze zomer de overstap kunnen maken naar een andere Europese topclub die volgend seizoen vol voor de eindzege in de Champions League wil gaan. Real Madrid werd al vaker genoemd als potentiële bestemming en nu lijkt een supertransfer écht op komst voor KDB.

Poll: Vind jij dat De Bruyne deze zomer moet vertrekken bij Manchester City?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024