Anderlecht verrast met komst van serieuze concurrent voor Van Crombrugge

Anderlecht verrast met komst van serieuze concurrent voor Van Crombrugge
Vrijdag 05 juni 2020 - 09:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft zijn nieuwe doelman beet. Paars-wit gaat zich - ietwat verrassend - versterken met Timon Wellenreuther (24). De Duitser komt over van Willem II.

Anderlecht moet het nieuws zelf nog officieel bekendmaken, maar volgens Het Brabants Dagblad bestaat er geen twijfel meer over: Wellenreuther verlaat Willem II en zet zijn loopbaan verder bij Anderlecht.

Transfervrij... Of toch niet?

De Duitse doelman bereikte donderdagavond een akkoord met RSCA en vrijdagmorgen zijn de laatste formaliteiten geregeld. Wellenreuther dacht transfervrij te kunnen overstappen, maar vergat wel zijn contract op te zeggen.

Willem II claimt een transfersom, maar het is niet duidelijk hoeveel Anderlecht voor Wellenreuther zou moeten betalen. Willem II stelt zich constructief op en zal geen schatten van mensen vragen.

Van Crombrugge

Met Wellenreuther haalt Anderlecht een jonge en ambitieuze keeper in huis. De Duitser zal met Hendrik Van Crombrugge moeten strijden voor een plek onder de lat. Tenzij die laatste straks toch naar het buitenland verhuist.

Poll: Vind jij dit een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Willem II

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024