Tegenstander verrast: "Wij hebben Club Brugge weer groot gemaakt"

Tegenstander verrast:
Vrijdag 03 februari 2017 - 07:45   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck laat zich in Het Laatste Nieuws uit over Michel Preud'homme en Club Brugge. In de wederopstanding van blauw-zwart heeft AA Gent volgens de coach een belangrijke bijdrage geleverd.

"Wij leunen veel dichter tegen elkaar aan dan velen denken", zegt Vanhaezebrouck over zijn collega Preud'homme. "Het verschil tussen Preud’homme en ik zit in de benadering van het voetbal. Ik wil zo veel mogelijk de bal, terwijl hij dat niet belangrijk vindt. Maar onze manier werken, die is hetzelfde."

"We streven beiden professionalisme na. Al is Preud’homme wellicht nog maniakaler dan ik. (lachje) Hij zei onlangs dat hij een assistent nodig had om al onze nieuwkomers te analyseren. Wel, ik heb over zijn aanwinsten met geen woord gerept, terwijl Immers en Palacios wel meededen."

"Ik besteed gewoon niet zoveel aandacht aan de tegenstander - ik ga die nooit tot op het bot analyseren.” “Ik heb een jaar geleden één grote verandering vastgesteld bij Club. Na hun zege tegen ons kwam het geloof er bij hen in. Ik blijf erbij dat wij Club weer groot gemaakt hebben, want voorheen geloofden zij niet dat ze ons opzij konden zetten.”

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024