‘Jonathan David en Yari Verschaeren trekken voor 45 miljoen naar déze club’

‘Jonathan David en Yari Verschaeren trekken voor 45 miljoen naar déze club’
Zondag 03 mei 2020 - 17:00   I   door Redactie

Yari Verschaeren (18) staat te boek als één van de grootste talenten bij RSC Anderlecht. Hoewel Verschaeren dit seizoen lang in de lappenmand lag, geniet hij flink wat interesse vanuit het buitenland.

Zo melden Franse media dat het Olympique Lyon menens is om Verschaeren deze zomer in huis te halen. Lyon zou zomaar even 20 miljoen euro willen neertellen voor de jonge middenvelder.

Als er een bod binnenloopt - en volgens de Franse bronnen zal dat binnenkort het geval zijn - bij Anderlecht, staat paars-wit machteloos. Het zit immers niet in een sterke positie om een bod van 20 miljoen euro af te wimpelen. Franse media zien Verschaeren dan ook al bij L'OL spelen.

Update 3/5 17:00

Italiaanse media melden dat AC Milan uiteindelijk met Yari Verschaeren aan de haal zal gaan. De Milanese topclub zou overigens niet enkel Verschaeren, maar ook Jonathan David (20) wegplukken uit de Jupiler Pro League.

Om de goudhaantjes van respectievelijk Anderlecht en AA Gent in huis te halen, zou Milan zomaar eventjes 45 miljoen euro neertellen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Wie vind jij de beste van de twee?

TAGS  I  Anderlecht  I  Olympique Lyon  I  AC Milan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024