Loris Karius heeft beslist over Anderlecht: 'Hij gaat tekenen'

Loris Karius heeft beslist over Anderlecht: 'Hij gaat tekenen'
Dinsdag 24 maart 2020 - 08:00   I   door Redactie

Eerder deze maand raakte bekend dat Loris Karius (26) nadrukkelijk in beeld is bij RSC Anderlecht. Of hij ook effectief naar het Lotto Park zal verhuizen, moet nog blijken.

Bij Anderlecht moeten ze er ernstig rekening mee houden dat er straks geen enkele doelman meer overblijft. Davy Roef wil niet verlengen, Hendrik Van Crombrugge is érg gewild en Frank Boeckx stopt mogelijk. Thomas Didillon past dan weer niet meer in de toekomstplannen.

En dus dacht Anderlecht enkele weken geleden al aan Karius, die einde contract is bij Liverpool. Besiktas, dat de Duitser huurt, is op financieel vlak niet bij machte om Karius aan te trekken. Moederclub Liverpool is dan weer niet van plan om de aflopende overeenkomst van Karius te verlengen.

Anderlecht krijgt stevige concurrentie

En dus zal de 26-jarige Karius in de zomer dan ook naar een andere club verhuizen. Anderlecht is geïnteresseerd, maar krijgt nu te maken met stevige concurrentie. Ook Sporting Clube de Portugal hoopt met Karius aan de haal te gaan.

Sporting zou snel willen handelen, wat mogelijk slecht nieuws is voor Anderlecht. Portugese media melden dat Karius wellicht binnenkort zal tekenen bij Sporting. De Duitser zou de voorkeur geven aan een transfer naar Sporting.

Poll: Zou jij Karius een goede aanwinst vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Besiktas  I  Liverpool  I  Sporting Clube de Portugal  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024