Boskamp haalt fel uit: "Verbaasde Preud'homme"

Boskamp haalt fel uit:
Zaterdag 28 januari 2017 - 10:56   I   door Redactie

Morgen staat er de topper tussen Anderlecht en Standard op het programma. Vooral bij de Rouches gaat serieus stormen als het fout loopt.

"Standard associeer ik samen met Club Brugge met Feyenoord. Harde werkers, pressing en een fantastische sfeer. Zondag tegen Brugge kwam daar niks van terecht", stelt Boskamp vast in Het Belang van Limburg.

"Als Standard thuis speelt, verwacht je dat ze de tegenstander bij de strot grijpen en niet dat ze op de omschakeling gaan spelen. Er was geen enkele druk naar voren en geen inzet, niets. Ze liepen alleen maar achteruit. Michel Preud'homme zal verbaasd hebben opgekeken.”`

"Nee, ik zie het somber in voor Standard. Play-off 1 wordt een hels karwei. Zeker als je weet dat het nu tegen Anderlecht is. Anderlecht pakte 22 op 24, maar maakte nog geen indruk. Jankovic kan daar ook zijn geliefde spelletje gaan spelen. Hij moet iets gaan bedenken, want het is over en uit als hij naast de top zes grijpt. Een zekerheid als je in zo'n broeinestje terechtkomt. Mij hadden ze na vier weken al ontslagen (lacht)."”

TAGS  I  Standard  I   Johan Boskamp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024