“Mbaye Diagne struikelde tijdens eerste training over zijn eigen voeten”

“Mbaye Diagne struikelde tijdens eerste training over zijn eigen voeten”
Woensdag 04 september 2019 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge troefde grote rivaal RSC Anderlecht af en ging met Mbaye Diagne (27) lopen. De boomlange spits moet straks zowel in de Jupiler Pro League als in de Champions League voor doelpunten zorgen. Alleen... is Diagne wel zoó goed als iedereen denkt?

Gert Gysen, journalist bij Het Nieuwsblad, zag Diagne tijdens zijn eerste training in België aan het werk en trok grote ogen. Toen de jonge Diagne destijds bij Lierse arriveerde, struikelde hij tijdens de eerste training bij zijn nieuwe club over... zijn eigen voeten.

"Ik had nooit verwacht dat hij bij Galatasaray zou belanden", aldus Gysen tijdens een eerdere aflevering van Sjotcast. "Toen hij destijds bij Lierse aankwam, maakte hij daar toch geen grote indruk op zijn eerste training."

Mooie goals

"Tijdens een wedstrijdvorm kwam hij alleen voor doel, deed hij een schijnbeweging en struikelde hij vervolgens over zijn eigen voeten. Ik dacht dat het niets zou worden, maar uiteindelijk heeft hij wel nog wat mooie goals gemaakt voor Lierse", besluit Gysen.

Poll: Denk jij dat Diagne gaat schitteren bij Club Brugge?

TAGS  I  Lierse  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Galatasaray  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024