Transfermarkt LIVE: Dennis weg bij Club Brugge, Kabasele terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Dennis weg bij Club Brugge, Kabasele terug naar België?
Maandag 19 augustus 2019 - 20:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Christian Kabasele zit op een zijspoor bij Watford. Met de einde van de transferperiode en het EK van volgende zomer in het achterhoofd, zoekt de Rode Duivel mogelijk nog andere oorden op. Een Belgische topclub? Het zou zomaar kunnen.

*Paulo Dybala is op weg naar Paris Saint-Germain. PSG heeft een officieel bod van 80 miljoen euro uitgebracht op de Argentijnse aanvaller van Juventus.

*Zinho Gano keert wellicht terug naar Waasland-Beveren. Dat gaat zich bij KRC Genk melden.

*Mehdi Carcela heeft met het Qatarese Al-Sailiya rond de tafel gezeten, maar beslist om niet op het voorstel van de club in te gaan. Carcela lijkt zo bij Standard te blijven.

*Galatasaray gaat volgens Turkse bronnen een niet te weigeren bod uitbrengen op Emmanuel Dennis van Club Brugge.

*Christian Benteke is bij Crystal Palace niet altijd zeker van een basisplaats. Volgens Hein Vanhaezebrouck is het niet uitgesloten dat de spits tijdens deze of een volgende transferperiode naar een Belgische club verhuist.

*Yannick Bolasie moet nog weg bij Everton. Hij kan naar verschillende clubs, waaronder ook een niet nader genoemde Belgische.

*Vincent Kompany hoeft niet voor zijn job als manager te vrezen. Anderlecht-voorzitter Marc Coucke blijft achter de speler-manager staan.

*Wie wel voor zijn job moet vrezen, is Adnan Custovic. Waasland-Beveren zou de trainer al willen ontslaan.

*Michy Batshuayi begeeft zich volgens Engelse media naar de exit bij Chelsea. De spits kan op uitleenbasis naar AS Roma.

Poll: Wie vind jij de beste spits?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024