Transfermarkt LIVE: Grote klap voor Genk en Club Brugge, haalt RSCA uit?

Transfermarkt LIVE: Grote klap voor Genk en Club Brugge, haalt RSCA uit?
Woensdag 07 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Racing Genk heeft een bod van 10 miljoen euro ontvangen van Dinamo Moskou. De Russische club bracht dat bod uit op Aly Samatta.

*Antwerp is van plan om nog enkele transfers te realiseren. Eigenaar Paul Gheysens wil de Champions League halen.

*Sofyan Amrabat heeft te horen gekregen dat hij mag opkrassen bij Club Brugge. Philippe Clement rekent niet meer op hem.

*Club Brugge heeft besloten om Hans Vanaken niet aan Ajax te verkopen. Enkel voor een waanzinnig bedrag wil Club hem verkopen.

*Vincent Kompany heeft aan het bestuur van Anderlecht laten weten dat hij nog een centrale verdediger én een linksachter wil.

*Michy Batshuayi zou uitgeleend worden aan Fenerbahçe. De onderhandelingen tussen Chelsea en de Turkse club lopen daarover.

*Hans Vanaken kan Club Brugge verlaten voor Ajax. De Amsterdammers bereiden een miljoenenbod voor.

*Romelu Lukaku krijgt een monsterboete opgelegd van Manchester United omdat hij dinsdag niet kwam opdagen. Lukaku mikt nog steeds op een transfer, Inter zou vandaag een nieuw bod uitbrengen.

Poll: Denk jij dat Vanaken zal vertrekken bij Club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024