Transfermarkt LIVE: 'Depoitre en Vermaelen naar België, Danjuma weg bij Club'

Transfermarkt LIVE: 'Depoitre en Vermaelen naar België, Danjuma weg bij Club'
Vrijdag 19 juli 2019 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Mario Balotelli verhuist niet naar België. De Italiaan staat niet open voor een avontuur bij Anderlecht.

*Zinho Gano moet Genk verlaten. Hij past niet in de plannen van Felice Mazzu.

*Standard zou in poleposition liggen om Laurent Depoitre aan boord te halen.

*Arnaut Danjuma is op weg naar AC Milan. De Italianen willen 15 miljoen euro betalen voor de winger van Club Brugge.

*Hatem Ben Arfa is op weg naar de Spaanse competitie. Hij was ook in beeld bij een niet nader genoemde Belgische topclub, maar Leganes, Real Betis en Espanyol hebben een streepje voor.

*Vincent Kompany mikt héél hoog en wil een type-Agüero als nieuwe spits bij Anderlecht.

*Thomas Vermaelen wil zijn plaats bij de Rode Duivels niet verliezen en twijfelt daarom aan een overstap naar Al-Arabi. Anderlecht en Club Brugge mogen plots weer dromen van de ervaren verdediger.

*Jürgen Klopp zou Liverpool na afloop van komend seizoen verlaten voor Barcelona. Hij heeft een akkoord met Barça en zou dat al aan Liverpool laten weten hebben.

*Anderlecht en Benfica zouden al gepraat hebben over een eventuele overgang van Mile Svilar. Svilar is in beeld om het mogelijke vertrek van Thomas Didillon op te vangen.

*Club Brugge mag blijven hopen op de komst van Simon Mignolet. Niet deze zomer, maar misschien wel volgende zomer kan de doelman naar Club verhuizen.

*Manchester City heeft Eliaquim Mangala officieel op de transferlijst gezet. Hij mag weg voor… 0 euro. Anderlecht zou van plan zijn om zich te melden bij de Fransman.

*KRC Genk wil Anderlecht de loef afsteken en met Vincent Janssen aan de haal gaan. Die mag weg bij Tottenham.

*Club Brugge staat op het punt om Percy Tau op uitleenbasis binnen te halen. De speler van Brighton & Hove Albion schitterde vorig seizoen nog bij 1B-club Union.

*Real Madrid twijfelt aan Eden Hazard en daarom wil voorzitter Florentino Perez nu ook een bod uitbrengen op Neymar. Real heeft 150 miljoen euro veil voor de Braziliaan van PSG.

*KRC Genk heeft een transfersom van 20 miljoen euro op het hoofd van Sander Berge gekleefd.

Poll: Vind jij dat Mignolet volgend seizoen moet terugkeren naar de Belgische competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024