'Thomas Vermaelen verhuist mogelijk tóch naar Belgische topclub'

'Thomas Vermaelen verhuist mogelijk tóch naar Belgische topclub'
Vrijdag 14 juni 2019 - 20:00   I   door Redactie

Thomas Vermaelen (33) is weldra einde contract bij FC Barcelona. Waar de toekomst van de Rode Duivel ligt, is evenwel nog niet duidelijk. Olympiakos zou geïnteresseerd zijn in Vermaelen, maar de onderhandelingen slepen aan.

Vorige week raakte bekend dat Vermaelen nadrukkelijk in beeld is bij Olympiakos. Hij zou er een overeenkomst van één seizoen kunnen ondertekenen, op voorwaarde dat hij slaagt voor de medische keuring.

Wachten op andere voorstellen

Een week later is er echter nog geen witte rook. Dat zou te maken kunnen hebben met het feit dat Vermaelen op andere voorstellen wacht/hoopt alvorens een definitieve beslissing omtrent zijn toekomst te nemen.

Daarnaast biedt een contract van één seizoen weinig zekerheid voor een speler van 33. Als het even kan zou Vermaelen uiteraard graag een langer contract versieren.

(Lees verder onder de foto)

Anderlecht?

Een terugkeer naar België is daardoor nog niet uitgesloten. Anderlecht informeerde onlangs al bij Vermaelen of die een overstap zag zitten. In het Constant Vanden Stockstadion zou Vermaelen voor meer dan één jaar kunnen tekenen.

Hij zou er zelfs na zijn spelerscarrière kunnen blijven in een andere functie. Alles samen zorgt dat er mogelijk voor dat Vermaelen straks tóch voor Anderlecht zou kunnen kiezen.

Poll: Zou jij Vermaelen volgend seizoen graag in de Jupiler Pro League zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Olympiakos  I  Rode Duivels  I  Barcelona

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023