Transfermarkt: Anderlecht beslist over Henry, Vermaelen naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Anderlecht beslist over Henry, Vermaelen naar Belgische topclub?
Maandag 29 april 2019 - 21:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*AA Gent zal Hein Vanhaezebrouck niet terughalen zolang Ivan De Witte er voorzitter is. De Witte wil nog minstens drie jaar doorgaan bij Gent.

*Hugo Broos en KV Oostende zijn uit elkaar gegaan omwille van een verschil in visie.

*Paul Pogba zou een akkoord hebben met Real Madrid. De Fransman zou in Santiago Bernabéu jaarlijks 12 miljoen euro kunnen opstrijken. Real moet er wel nog uit geraken met Manchester United.

*Philippe Clement zou niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar Club Brugge. De trainer van KRC Genk beslist wel pas na het seizoen over zijn toekomst.

*Neymar zou kunnen terugkeren naar Barcelona. Beide partijen staan open voor een nieuwe samenwerking.

*Manchester United houdt rekening met een vertrek van David De Gea. Als vervanger denken de Engelsen aan Jan Oblak van Atletico Madrid.

*Thomas Vermaelen zou na afloop van zijn contract bij Barcelona de overstap naar Anderlecht kunnen maken. Paars-wit heeft alleszins al eens voorzichtig geïnformeerd naar de voorwaarden voor een transfer.

*Thierry Henry lijkt uiteindelijk niet de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. Bij paars-wit twijfelen ze aan de Fransman.

*Zinédine Zidane zou nu toch bereid zijn om Thibaut Courtois langer aan boord te houden bij Real Madrid.

*Luc Devroe keert mogelijk terug naar KV Oostende. Hij is er in beeld om opnieuw sportief directeur te worden.

Poll: Zou Vermaelen een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024