Bölöni haalt uit naar Antwerp-speler: "Het kan me niet schelen!"

Bölöni haalt uit naar Antwerp-speler:
Vrijdag 01 maart 2019 - 16:00   I   door Redactie

Bij Royal Antwerp FC valt er altijd wel wat te beleven. Dat heeft uiteraard een en ander te maken met Laszlo Bölöni, de excentrieke trainer van de 'The Great Old'. Vrijdag ging hij nog eens los - zoals steeds in zijn geheel eigen stijl.

Op de persconferentie in aanloop naar de match tegen Eupen werd Bölöni gevraagd of hij blij is met de terugkeer van Didier Lamkel Zé, die terug is uit schorsing. Het antwoord van de Antwerp-coach kon tellen.

“Of ik gelukkig ben dat hij terug is? Neen, dat is een woord dat ik enkel voor de grote gelegenheden gebruik", aldus Bölöni volgens Gazet van Antwerpen. "Als ik mijn dochter plezier zie maken met haar kinderen: dát maakt mij gelukkig. Als Didier terugkomt, je m’en fou! (het kan me niet schelen, nvdr.)."

"Mijn bomma had die kunnen maken"

Waarna Bölöni zich pas érg scherp toonde voor zijn Kameroense speler. "Hij was misschien wel in vorm, maar hij scoorde niet en bracht geen enkele match tot een goed einde. Tot nu toe maakte hij één goal, op Standard, maar die had mijn bomma ook kunnen maken. Als je vijf keer scoort in twee matchen: dan ben je pas echt in vorm.”

Poll: Vind jij deze uitlatingen van Bölöni kunnen?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024