Tekent gewezen Frans international Yohan Cabaye bij Belgische topclub?

Tekent gewezen Frans international Yohan Cabaye bij Belgische topclub?
Maandag 14 januari 2019 - 18:00   I   door Redactie

De Belgische topclubs hielden zich tot dusver nog vrij rustig op de transfermarkt. Verwacht wordt dat ze in de laatste helft van de mercato alsnog zullen toeslaan. En wie verhuist Yohan Cabaye wel naar de Jupiler Pro League.

De 33-jarige Cabaye is immers net een vrije speler geworden. Hij tekende vorige zomer nog tot medio 2020 bij Al-Nasr, maar nu beslisten beide partijen om de samenwerking vervroegd stop te zetten.

Cabaye, die in het verleden onder meer het shirt van LilleCrystal Palace, Newcatle United, Paris Saint-Germain en de Franse nationale ploeg droeg, hoopt op een terugkeer naar de Europese voetbalvelden.

De middenvelder wil een laatste avontuur aangaan, alvorens hij zijn schoenen aan de haak hangt. Wie weet kan een Belgische topclub Cabaye wel verleiden. Ploegen als Club Brugge, Anderlecht, Standard, AA Gent en Antwerp zullen alvast hun ogen open houden.

Poll: Zou jij Cabaye graag in onze competitie zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Al-Nasr  I  Paris Saint-Germain  I  Crystal Palace  I  Newcastle United  I  Lille

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024