Transfermarkt: 'Liverpool shopt bij Club Brugge, megatransfer voor Man United'

Transfermarkt: 'Liverpool shopt bij Club Brugge, megatransfer voor Man United'
Dinsdag 04 december 2018 - 22:15   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Manchester United aast op Juventus-verdediger Alex Sandro. De club zou al contact opgenomen hebben met zijn entourage en hem een contract van 8 miljoen euro per jaar hebben aangeboden. Alex Sandro zou minsten 45 miljoen euro waard zijn.

*Sinan Bolat sluit een terugkeer naar ex-club Racing Genk niet uit.

*Liverpool toont belanstelling voor Cyril Ngonge, de 18-jarige aanvaller van Club Brugge.

*Gert Verheyen lijkt overtuigd te zijn van Tom De Sutter. Het bestuur zou hem een contract willen aanbieden. De Sutter moet voor meer scorend vermogen zorgen bij KVO.

*Vincent Kompany lijkt voorbereid te worden op een zachte exit bij Manchester City. 

*Luc Devroe laat in de krant weten dat hij niet echt gelooft in wintertransfers. Hij wil het dan ook afschaffen. Dit lijkt te betekenen dat Anderlecht in de winter niet zoveel gaat doen.

*Fans van Anderlecht doen een oproep aan Marc Coucke om Matias Suarez terug te halen. De Argentijn speelt nu in eigen land bij Belgrano en is een echte publiekslieveling.

*Sinan Bolat gaat in de winterstop niet weg bij Antwerp. Hij blijft zeker tot het einde van het seizoen.

Poll: Moet Anderlecht transfers doen in de winter?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024