Transfermarkt: 'Chelsea troeft iedereen af met toptransfer, De Gea vertrekt'

Transfermarkt: 'Chelsea troeft iedereen af met toptransfer, De Gea vertrekt'
Zondag 25 november 2018 - 15:45   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Chelsea ligt in pole position om Inter Milan-verdediger Milan Skriniar te strikken. Ook Barcelona, Manchester United and Manchester City hebben interesse in het 23-jarige talent, maar lijken dus de strijd te verliezen van Chelsea

*Chelsea zou volgens The Mirror een vertrek van Eden Hazard naar Real niet meer tegenhouden. In de zomer deden de Blues dat nog wel. De weg naar Madrid ligt dus open voor Hazard.

*Vincent Kompany keert volgend jaar niet terug naar Anderlecht. Dat gaf de verdediger zelf aan.

*Mogelijk komt er een ruildeal tussen Sint-Truiden en Anderlecht. Roman Bezus zou dan de overstap maken naar RSCA en Ryota Morioka zou in de omgekeerde richting gaan.

*Barcelona wil Mo Salah wegkapen bij Liverpool. De Catalanen bieden 110 miljoen euro plus Luis Suarez in ruil aan.

*David De Gea zou aan zijn laatste seizoen bezig zijn bij Manchester United. PSG biedt een vierjarig contract ter waarde van 65 miljoen euro.

Poll: Zou Bezus een versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024