Transfermarkt: Real drukt door voor Rode Duivel, Dirar naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Real drukt door voor Rode Duivel, Dirar naar Belgische topclub?
Zaterdag 24 november 2018 - 23:15   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid zou nu écht werk maken van de komst van Eden Hazard. In de zomer wil de Spaanse grootmacht de Chelsea-vedette aantrekken.

*Manchester City is niet van plan om in januari transfers te doen. Pep Guardiola rekent op de terugkeer van enkele belangrijke spelers, waaronder Kevin De Bruyne.

*Nabil Dirar zou opnieuw een stap dichter bij een terugkeer naar Club Brugge staan.

*Björn Engels heeft laten weten dat hij zeker niet wil verhuizen naar Anderlecht. De verdediger van Reims werd afgelopen zomer gepolst door paars-wit, maar zo'n transfer ligt gezien z'n Club Brugge-verleden te gevoelig.

*Thomas Foket stond afgelopen zomer niet alleen in de belangstelling van Anderlecht. Ook Standard wilde de rechtsback.

*Anderlecht-voorzitter Marc Coucke zou graag Vincent Kompany terug naar het Astridpark willen halen. Kompany komt weinig aan spelen toe bij Manchester City en is er einde contract in de zomer.

*Leandro Trossard sluit een vertrek uit bij Racing Genk tijdens de winterstop.

Poll: Zou Engels welkom zijn bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024