Transfermarkt: Trossard weg bij Genk, Zlatan keert terug, speelt Club Leko kwijt?

Transfermarkt: Trossard weg bij Genk, Zlatan keert terug, speelt Club Leko kwijt?
Donderdag 22 november 2018 - 18:31   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens het Kroatische Gol wil Ivan Leko graag bondscoach van Kroatië worden. Mocht hij de kans krijgen om Club Brugge in te ruilen voor een job bij zijn vaderland, zou hij niet twijfelen.

*Jos Comhair, de makelaar van Leandro Trossard, heeft aangekondigd dat de speler gaat vertrekken bij KRC Genk. "Het staat vast dat Leandro over zes maanden België verlaat", aldus Comhair.

*Zlatan Ibrahimovic heeft een akkoord met AC Milan. De Zweed zou tekenen tot het einde van het seizoen met optie op een bijkomend jaar.

*Mohamed Dauda (Anderlecht) vertrekt mogelijk. Het jonge talent kan rekenen op de belangstelling van FC Basel, Sparta Praag, FSV Mainz en Vitesse. 

*Roman Bezus verlaat STVV wellicht in januari. Anderlecht en Standard tonen belangstelling in de nummer tien.

*Racing Genk staat op het punt om enorm veel geld te verdienen aan de verkoop van de sterkhouders. Al dat talent is volgens Sef Vergoossen 'meer dan honderd miljoen euro' waard.

Poll: Is Bezus een versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024