Transfermarkt: 'Goed nieuws voor J. Lukaku, toptransfer voor ex-Genkenaar?'

Transfermarkt: 'Goed nieuws voor J. Lukaku, toptransfer voor ex-Genkenaar?'
Donderdag 15 november 2018 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jordan Lukaku staat op het verlanglijstje van meerdere clubs, nadat zijn verhaal bij Lazio uit leek te zijn. De Italianen willen hem onverwachts nu toch een contractverlenging aan bieden.

*Manchester United zou interesse hebben in Kalidou Koulibaly (Napoli). Ook Everton jaagt op ex-verdediger van Racing Genk

*In de Serie A wil AC Milan graag Liverpool-middenvelder Fabinho aan de haak slaan. Fabinho speelt nog maar sinds mei voor Liverpool, dat zo’n 45 miljoen euro voor hem betaalde.

*Het is niet uitgesloten dat Lazar Markovic terugkeert naar Anderlecht. De zaakwaarnemer van de Serviër onderhandelt momenteel wel al met Fiorentina.

*Eden Hazard zal niet naar Real Madrid verhuizen. Karim Benzema ziet de Rode Duivel niet graag komen.

*Ook Tottenham Hotspur heeft zich nu gemeld voor Leandro Trossard. De vleugelaanvaller van Racing Genk heeft de clubs voor het uitkiezen.

*Giorgi Chakvetadze kan rekenen op de belangstelling van FC Barcelona en Borussia Dortmund. De vraag is dus hoelang AA Gent het 19-jarige talent nog zal kunnen behouden.

*Valencia huurt Michy Batshuayi van Chelsea. De Spaanse club is niet tevreden over de Rode Duivel. Terugsturen naar Chelsea dit seizoen is geen optie, dus wil de club hem zelf verder verhuren.

Poll: Denk jij dat Chakvetadze ooit voor Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024